HUMØRSVINGNINGER?

Opplever du å være sint, sur, irritabel, kort lunte og å være en dårlig utgave av deg selv😔?

Dette sliter mange med i forbindelse med overgangsalderen.

Ubalanse mellom hormonene østrogen og progesteron kan gi disse humørsvingninger. Når vi nærmer oss førti årene begynner eggstokkene våre å jobbe litt dårligere. Det er særlig det beroligende hormonet progesteronet som synker først, mens det stimulerende hormonet østrogenet blir forvirret og jobber på høygir. Dette kan gi humørsvingninger, kort lunte og sinne.

Det beste vi kan gjøre for å hjelpe er å roe ned stresshormonene. Det å ha mye stress på en allerede stresset kropp vil gjøre dette verre. Så det å finne verktøy så du kan få det bedre og kjenne på mindre stress er viktig. Ro, turer i skogen, Yoga, mindfullness og fotsoneterapi kan være med på å roe ned symptomene, slik at du opplever at kroppen får det bedre og at sinne avtar. For du skal ikke ha det sånn!!!!

❤️